Καλώς Ήρθατε στο Ελληνικό Κέντρο Vojta

Η μέθοδος Vojta αφορά την πρόγνωση και τη θεραπεία παθήσεων του κεντρικού και περιφερικού νευρικού συστήματος, των μυών και των αρθρώσεων και των λειτουργικών συστημάτων. Αποτελεί την πιο αξιόπιστη και αποτελεσματική μέθοδο θεραπείας ιδιαίτερα στα νεογνά και στα βρέφη. Επίσης εφαρμόζεται με επιτυχία σε παιδιά και ενήλικες σε ολόκληρο τον κόσμο. Η μέθοδος αποκατάστασης του Vaclav Vojta δεν διδάσκει την σωστή θέση και κινητικότητα, αλλά δημιουργεί τις προϋποθέσεις της κινητικής δράσης του παιδιού.
Σας καλωσορίζουμε στο Ελληνικό Κέντρο Vojta.
Το Ελληνικό Κέντρο Vojta ξεκίνησε την λειτουργία του το 1989 με σκοπό να παρέχει ολοκληρωμένη εξειδικευμένη βοήθεια υψηλού επιπέδου, σε βρέφη, μωρά παιδιά και ενήλικες με κινητικές διαταραχές, σύμφωνα με τις αρχές του καθηγητή Vaclav Vojta.
Η αποστολή μας είναι η κινητική, ψυχική και αισθητηριακή αποκατάσταση των ασθενών μας με την προοπτική μιας καλύτερης ποιότητας ζωής, σεβόμενοι την αξιοπρέπεια αυτών και των οικογενειών τους.
Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται σε συνανθρώπους μας με ιδιαίτερες απαιτήσεις σε άτομα που χρήζουν αποκατάστασης λόγω παθήσεων οι οποίες επηρεάζουν την πάσης φύσεως λειτουργικότητα τους και σε αυτούς που επιθυμούν την πρόληψη και την βελτίωση της καθημερινότητάς τους.
Στο εργαστήριο μας αντιμετωπίζονται επίσης όλες οι μυοσκελετικές παθήσεις και αναλαμβάνουμε τη μετεγχειρητική αποκατάσταση προβλημάτων της σπονδυλικής στήλης και των άκρων, ανεξαρτήτως σοβαρότητας και πολυπλοκότητας.
Στο Ελληνικό Κέντρο Vojta βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας σε τρείς ορόφους και προσφέρει διάγνωση, αξιολόγηση, πρόγνωση και αντιμετώπιση των προβλημάτων της σωματικής, νοητικής και ψυχικής υγείας των ασθενών του. Για την επίτευξη αυτών των σκοπών υπάρχουν τμήματα φυσικοθεραπείας, λογοθεραπείας, εργοθεραπείας, δυσφαγίας, και ψυχολογικής υποστήριξης, παιδιών και ενηλίκων. Τα επιμέρους τμήματα ακολουθούν εξειδικευμένα προγράμματα, προσαρμοσμένα στις ιδιαιτερότητες του ατόμου που καλούμαστε να υποστηρίξουμε.
Σας ευχαριστούμε και σας προσκαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία.
Κωνσταντίνος Κατσούλας
Διευθυντής Ελληνικού Κέντρου Vojta
T.D.R. Vojta

Please follow and like us:
fb-share-icon

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *